13.12.2012

Joulukalenteri, luukku 13

Vaikka kenties tämän luukun asiat sopisivat paremmin esiteltäväksi hieman lähemmäs joululomaa, niin saavat ne vuoronsa jo nyt. Eli erilaisten pelitarjousten esittely. Miksei joulu voi olla pelimarkkinoillakin joka kuukausi?

Ensimmäisenä Good Old Games, joka iskee jokaisen vanhemman pelaajan sydämeen ensinnäkin tarjoamalla loistavaa Duke Nukem 3D -peliä ilmaiseksi parin päivän ajan. Sen lisäksi hieman aliarvostettu, mutta muuten loistava Psychonauts (4,99) sekä Planescape: Torment (4,99) ja Arcanum (2,99). Siinäpä ainakin muutama klassikko virtuaaliseen pelihyllyyn, jos vielä puuttuuvat joltain. Vähän uudempia klassikoita havitellessa niin Legend of Grimrock (7,99) sekä Witcher 2 (7,49). Itsellä mukaan taitaa tarttua jo hetken haaveilemani Botanicula (4,99).


iOS -laitteille saa nyt ilmaiseksi Theatrhythm Final Fantasy -pelin. Mukana on kaksi kappaletta ja 13 hahmoa, lisäsisältö on (tottakai) maksullista. Mutta ihan hauskalta näyttää kyseinen peli ja varsinkin tällainen FF-fani voisi ainakin kokeilla kyseistä peliä, jos moisen laitteen omistaisi.

Massiivimoninpeli Secret World julkaisi jättäneensä kuukausimaksut taakseen. Pelaamaan haluavilla pitää kuitenkin maksaa yksi kertamaksu, jolla saa peruspelin sekä kolme seuraavaa päivitystä. Lisäpäivityksistä ja muusta sisällöstä saa taas maksaa lisää. Secret worldin teema kiehtoo minua kyllä suuresti, mutta kun en yhtään tiedä millainen peli käytönnössä on niin en viitsi sitä ostaa. Mahdollista kokeiluviikonloppua siis odotellessa.

Hienoja uutisia julkaistiin myös konsolipelaajille. Xbox Livessä alkaa ensi viikolla ale ja esimerkiksi Vuoden peli -palkinnon voittanut The Walking Dead -pelin ensimmäinen osa on ilmainen joulun jälkeen. Muita nostoja ainakin loistava Plants vs. Zombies, kaikki vanhemmat Lego -pelit ja L.A. Noir.

Sony on julkaissut myös listan omista tarjouksistaan. Deus Ex: Human Revolution ja Tomb Raider olivat tuolta sellaisia, jotka äkkiseltään bongasin.

Steamissa on varmasti tarjouksia koko joulun ajan, joten sitä kannattanee tarkkailla päivittäin!

Niin paljon pelattavaa, niin vähän aikaa!

1 kommentti:

  1. Kerropa sitten miltä Botanicula maistuu. Saman tiimin Machinarium kun paljastui alkuinnostuksen jälkeen peliksi, jota olisin paljon mieluummin katsellut kuin pelannut itse.

    VastaaPoista