9.12.2012

Joulukalenteri, luukku 9

Hetken aikaa jo ehkä kuvittelette, että päivänne kohokohta on peruttu, mutta ei se ole. Luvassa jälleen kuitenkin aika lyhyttä settiä, koska viikonlopun riennot ovat vieneet veronsa.

Päivän puheenaiheena siis mainokset! Ja tottakai seksistiset pelimainokset. Asia, jonka pariin haluan ehkä palata vielä myöhemminkin ja syvällesemmin, mutta nyt pinnallinen katsaus.

Viiimeisimpinä mielensäpahoittajat ovat tarrautuneet alla olevaan Zombie U -pelin mainokseen. Se on kamala, naisia esineellistevä ja ymmärrän kyllä, että joku voi siitä mielensäpahoittaa, mutta itse en jaksa.


Minusta mainos on oikeastaan ihan hauska. Jos peli on oikeasti hyvä ja mielenkiintoinen niin en minä sitä jättäisi ostamatta sen takia, että sitä mainostettiin vähäpukeisella naisella. Sama homma uuden Hitman -pelin kohdalla. Mutta se sanottakoon, että ehkä joitakin naisia (ja miksei miehiäkin) tälläinen voi olla loukkavaa ja ei tämäkään mainos välttämättä erityisesti houkuttele sitä paljon kaivattua naisyleisöä pelaamaan. (Siitä puhumattakaan, että se vesittää pelin omia meriittejä, eikä kerro paljoa itse pelistä ja niin edelleen, mutta ehkä niistä siellä mahdollisessa syvällisemmässä käsittelyssä.). Mutta ehkäpä videopelimaailmassakin pitää paikkansa se tosiasia, että seksi myy.

Lateksipukuisia nunnia. Näyttää vähän epämukavilta asuilta luostariin.
 Kun eräs kaverini näki Catherinen kansitaidetta epäili hän suoriltaan kyseessä olevan jonkinlainen hentai-peli. Koetappa siinä sitten selittää, että kyseessä on ihan vakavasti otettava parisuhdekauhupuzzle!

Yritin etsiä mainoskuvia, jossa olisi vähäpukeisia miehiä, mutta oikeastaan ainoa mikä tuli mieleen oli tämä.(En kyllä oikeastaan ihan kauheana löytänyt vähäpukeisia naisiakaan, mutta ehkä niitä kuitenkin on enemmän.) Vaadin lisää hyvännäköisiä, vähäpukeisia miehiä pelimainoksiin. Yleensä miessankarit saavat kuitenkin pitää vaatteensa päällään. Saa ilmoittaa, jos moisia tulee mieleen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti