12.12.2012

Joulukalenteri, luukku 12

Ehheheheh. Sitten vain puhtaasti unohdin, että minulla on tällainen projektikin. Mutta hei, oon sentään tässä viime päivinä pelannut luvattoman paljon, joten ehkä se anteeksi annettakoon.


Indie on kova sana ainakin pelimaailmassa. Minecraftin suosio antoi indielle vielä enemmän arvoa, ja viimeistään silloin suuressa maailmassa huomattiin, että menestystä voi tulla indie-pelinäkin. Tästäpä sitten joka toinen jantteri keksi, että jos Notchkin sen teki niin mikseipä minustakin voisi tulla menestynyt ja mahtava indiepelin kehittäjä. Resepti menestykseen vaatii ehkä vielä jotain muutakin kuin halun tehdä (ainakin omasta mielestään) hyviä pelejä.

Maailmaan mahtuu paljon indiepelejä, niin hyviä kuin huonojakin. Onneksi joku muu on jo poiminut jyvät akanoiden seasta ja pääsemme äänestämään 100 parhaan indiepelin listalta sitä omaa suosikkiamme.  Nopeasti vilkaistuna listalta löytyi jopa itselle tuttuja nimiä, mutta paljon oli myös tuntemattomia. Siinäpähän sitä joulunpyhät kuluukin, kun alkaa tuota listaa tahkoamaan lävitse!

Mikä teidän suosikkinne on tämän vuoden indie-peleistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti