24.12.2010

Luukku 23&24

Tässä taas kaksi luukkua kerralla. Kohta on joulu eli siis tänään, joten on aika suunnata katse tulevaisuuteen. Listausta siis ensi vuoden mielenkiintoisimmista julkaisuista. Listalle pääsivät julkaisut lähinnä oman kiinnostukseeni perustuen enkä ihan kaikkia niitäkään viitsinyt laittaa, koska niitä olisi ollut aika paljon. Eli ensi vuonna on myös paljon muitakin mielenkiintosia julkaisuja tulossa, joten kannattaa myös tsekata ne itse. Ai niin! Eikä läheskään kaikille peleille ole annettu vielä virallista julkaisupäivää.

Tammikuu
14. päivä: DC Universe Online (PlayStation 3, PC)
Sen kummemin en ole peliin vielä tutustunut, mutta supersankareilla pelaaminen kuulostaa superhauskalta! Toivottavasti toteutus on hyvä.

21. päivä: Little Big Planet II (PlayStation 3)
Ensimmäinen osa oli Pleikkari kolmosen vetovoimaisimpia pelejä. Toivoa sopii, että kakkonen on toteutettu vähintään yhtä hyvin.

28. päivä: Dead Space II (Xbox 360, PlayStation 3, PC)
Ykkösosa tarjoili pelaajille ihan oikeaa kauhua. Saa nähdä jatkaako seuraava osa yhtä pelottavalla linjalla.

Helmikuu
Helmikuu vaikuttaa aika hiljaiselta, mutta bongasin listalta tämmöisen Square Enixin nimikkeen kuin Lord of Arcana. Julkaisupäivä ei ole tiedossa vielä, mutta peli ilmestyy PSPlle ja on kovassa nosteessa. Kyseessä näyttäisi olevan jonkinlainen mättöroolipeli.

Maaliskuu

8.päivä: Deus Ex: Human Revolution & ragon Age II (PC, PS3, Xbox 360)
Alkuperäinen Deus Ex on yksi rakastetuimmista cyberpunk-peleistä. Tässä osassa jatketaan aikaisemmista Deus Existä tuttuja teemoja eli salaliittoteoriat, salaisuudet ja seikkailut, maaliskuussa nähdään!


Baldurs’ Gate –pelien henkiseksikin perilliseksi tituleerattu Dragon Age oli varmasti yksi tämän vuoden rakastetuimpia fantasiaseikkailupelejä, jatkoa näyttää seuraavan jo ensi vuoden alkupuolella. Tässä osassa pelaaja saa kokonaan uuden Hawke nimisen hahmon, ohjattavakseen.

Onpa kyllä harmi, että kaksi hyvää julkaistaan täysin samana päivänä.

Huhtikuu


21. päivä Portal 2 (MAC, PC, Xbox 360, PS3)
Ensimmäisestä persoonasta pelattava pulmapeli, joka niksauttaa mielesi aikaa ja avaruutta vääristelemällä. Jos et ole kuullut Portalista niin mene ja ota selvää!

Kesäkuu

16.päivä  Star Wars: The Old Republic (PC)
Uusi MMO, jonka toivotaan nousevan varteenotettavaksi WOWin haastajaksi. Ainakin kaikille SW –faneille kokeilemisen arvoinen peli.

Marraskuu


1.päivä Uncharted 3: Drake’s (Deception (PS3)
Uncharted 2 oli yksi PlayStation 3:n lippupeleistä, eikä syyttä. Kyseinen teos taisi olla mukana aika monessa vuoden peli äänestyksessäkin, en kyllä yhtään muista, että voittiko yhtäkään. Seikkailu-pulma-selviytymistä siis luvassa ensi vuoden pukin konttiin

11. päivä The Elder Scrolls V: Skyrim (PS3, Xbox 360, PC)
Eipä tästä pelistä ole vielä paljoa informaatiota annettu, (Okei, en kyllä kauheana nyt aattoaamuna jaksanut etsiäkään) mutta jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin ei tämä nyt ainakaan täysi floppikaan tule olemaan.


BONUS
Vuonna 2011 Duke Nukem Forever (PS3, PC, Xbox 360)
Joko muka nyt tämä projekti tulisi oikeasti toteutumaan? Onhan uusinta Duke Nukemia odotettu jo kohta sellaiset 10 vuotta. Uskon tämän pelin julkaisuun vasta sitten kun se oikeasti on tapahtunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti