12.12.2010

Luukku 12

Mikä sopisikaan paremmin sunnuntaipäivitykseksi kuin teema ajantappo eli koukuttavat tai muuten mielenkiintoiset pikkupelit internetin syövereistä.

Loistavaa puuhastelua aamuksi tai miksei vaikka koko päiväksi.

Exit Path -peli näyttää, että grafiikoiden ei tarvitse olla erityisen näyttävät kunhan pelin flow, teema ja pelattavuus ovat kohdallaan. Exit Path muistutti minua jonkin verran toisesta loistavasta pelistä nimeltä Canabalt. Canabalt onkin varmaan kohtuullisen tuttu peli monille.

Jos taas kaipaa melkein aivotonta toimintaa tai ehkä enemmänkin aivonsa nyrjäyttämistä kannattaa kokeilla Brain dead test -peliä, joka mielestäni oli hyvin samanlainen kuin impossible quiz, joka on mainio pikkupeli. Jos joku saa Impossible quizin läpi ensimmäisellä kerralla niin lupaan tarjota sille kahvit. Tässä vielä yksi samaa sarjaa, Me and the key 2. 

Mirror edustaa perinteisempää pulman ratkontaa ja tasohyppelyä kivalla musiikilla höystettynä. Yleensä tämmöisten ilmaisten selainpelien musiikit ovat jotain aivan kamalaa, mutta tässä pelissä musiikki on kelpoa.

Pidätkö kissoista? Entä sushista? No, ainakin tämä kissa pitää sushista ja jos sinä pidät molemmista niin kokeile toki Sushi Cat The Honeymoon -peliä!

Viimeisenä haluan vielä laittaa tähän linkin yhteen kivoimpaan selainpeliin, jonka pariin palaan aina uudestaan ja uudestaan: Diner Dash! Tässä pelissä pelataan tarjoilijaa, jonka tulee pitää kahvila pyörimässä. Peli on mukava, mutta ainakaan vielä en ole sortunut ostamaan koko versiota vaan pelaan aina tuota ilmaisversiota.

Etsiessäni hyviä selainpelejä törmäsin vain muutamaan sivustoon, jonka pelien laatu vaikutti olevan hyvää tasoa. Lyhyen katsauksen perusteella voin suositella ainakin Armor Gamesin sivustoa. Myöskin suomalainen Pelikone -sivusto on miellyttävän selkeä ulkoasultaan ja käyttöliittymä on mukava, vaikkakin pelien laatua löytyy laidasta laitaan.

Jos törmäätte hyviin selainpelisivustoihin niin jakakaa toki tietouttanne.Tai jos tiedätte jotain äärimmäisen hyviä selainpelejä niin niistäkin saa kertoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti