3.12.2010

Luukku 3

Paikallisella pelirintamalla tapahtuu ainakin jotakin. Ehkä pohjoisessakin yritetään opetella suuren maailman tavoille ja julkaisut pyritään saamaan ulos joulumarkkinoille.

Eilen bongasin paikallisesta nettilehdestä uutisen oululaisfirman kehittämästä nettikaraokesovelluksesta. Kyseessä on firma nimeltä GreyBrain. Uutisen perusteella en varmaan olisi käsittänyt kyseessä olevan pelifirma, mutta muistin törmänneeni firman nimeen aikaisemmin selatessani Pelitutkimuslaitoksen sivuja. Firman nettisivut eivät paljon tarjoa informaatiota.

Pelaamista ja karaokea yhdistävä peli ei sinänsä ole mitään maata mullistavaa tai uutta, kaikkihan tuntevat ainakin SingStar -pelisarjan, mutta tällä kertaa markkinoita yritetään valloittaa hieman erilaisella konseptilla.  Karaokegamea pystyy pelaamaan missä tahansa missä on tietokone ja nettiyhteys, kun taas esimerkiksi SingStarin pelaaminen vaatii oikean pelikonsolin. Nettiversiossa pystyy myös rakentamaan omanlaisensa biisilistan monipuolisemmasta sisällöstä. Mikä parasta halutessasi jonkun tietyn biisin, ei tarvitse joka kerta ostaa uutta peliä, jossa kyseinen kappale on vaan voit ostaa pelkästään haluamasi kappaleen.

Jos karaokepelit kuuluvat omiin suosikkeihin, niin kannattaa käydä tutustumassa kyseiseen palveluun. Sovellus on vielä betatestauksessa eikä tarjottava kappaleiden määrä päätä huimaa, mutta toivottavasti sovellus saa käyttäjiä ja valikoimakin laajentuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti