4.12.2010

Luukku 4

Juuri kun pääsin sanomasta, että pohjoisen pelirintamalla ei tapahtumia ole niin vilkkaasti, että niistä riittäisi uutisointia joka päivälle, niin törmään jälleen uuteen paikalliseen juttuun.

Oulu saa vihdoin oman GameStop -myymälänsä. Ainakin jos työvoimatoimiston sivuja on uskominen. Vielä ei ole tietoa mihin päin Oulua liike tulee sijoittumaan, mutta uskoisin, että liiketilaa haetaan keskustan tuntumasta. Tällä hetkellä Oulussa on vain yksi varsinainen pelikauppa Pelimies. Sen lisäksi pelejä löytyy tietenkin marketeista ja tavarataloista, mutta videopeleihin erikoistunutta liikettä ei Pelimiehen lisäksi Oulussa ole. Kilpailu on tervetullutta, mutta toivon, että tämä maailman suurin peliketjuliike ei kuitenkaan laula Pelimiestä suohon, sillä GameStopilla on kuitenkin varaa tehdä tappiota paikallisella tasolla.

Pelipoikien ja -tyttöjen tuskin kannattaa ihan heti toivoa, että tässä olisi se unelmien työpaikka vain siksi koska kyseessä on työtä pelien parissa. Työpaikkailmoituksen mukaan liikkeeseen haetaan töihin henkilöitä, joilla on kaupallisen alan kokemusta ja koulutusta. Pelien tuntemuksesta ei ilmoituksessa mainita sanallakaan, mutta luulisi  henkilökohtaisen kiinnostuksen myytäviä tuotteita kohtaan olevan plussaa. Joten jos pelit ovat lähellä sydäntä ja myyminen onnistuu sinulta kuin luonnostaan niin silloin on varmasti jo hyvät mahdollisuudet saada tästä se unelmien työpaikka.

Avajaisia ja erinomaisia pelitarjouksia odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti