5.12.2010

Luukku 5

Näin joulun alla viimeistään on aika tehdä hyviä tekoja, sillä katseleehan stalkkeritontut meitä ikkunoista raportoiden pukille jokaisen tekomme. Jos plussan puolelle napsahtaa tarpeeksi pisteitä niin ehkäpä pukki sitten aattona muistaa vaikkapa uuden uutukaisella pelillä. Joten mikäpä olisikaan mainiompi tapa pelaajan tehdä hyvää kuin pelata!

Jos tieteen auttaminen ja sairauksien parantaminen tuntuu itselle läheisimmältä jutulta suuntaa pelaamaan Phylo selainpeliä, jonka on kehittänyt kanadalaiset tiedemiehet.

"...(pelissä )pyritään sovittamaan eri geenirimpsuja toisiinsa optimaalisilla tavoilla. Pelin tulokset lähetetään suoraan Kalifornian yliopiston genomiselaimeen, joka sisältää miljardeja pätkiä geneettistä informaatiota. Kaikki uusi tieto analysoidaan ja tallennetaan sitten tiedemiesten käyttöön."

Helpompi ja nopeampi tapa auttaa on  käydä painamassa Facebookissa tykkää -nappia Out of the Box Games firman fanisivustolla. Jokaista 10 uutta Facebook-fania kohden lähtee yksi peli Toys for Tots -järjestölle, joka jakaa pelit vähävaraisille lapsille Yhdysvalloissa. Eli tässä tapauksessa kyse on lautapeleistä. Kampanja loppuu joulukuun 15.päivä, joten äkkiä tykkäämään ja kerro kaverille kans! (uutisen lähde: lautapeliopas: & Boargame Babylon)

Tämän vuoden Desert Bus for Hope on ollut ja mennyt, mutta esitelläänpä sekin tässä jo ensi vuotta ajatellen. Tempauksen ideana siis on, että tyypit pelaavat maailman tylsimmäksi peliksi tituleerattua Desert Bus peliä niin kauan kuin lahjoituksia satelee Child's Play organisaatiolle, joka taas antaa lahjoituksia lastensairaaloille.

Jos teillä on tiedossa lisää erilaisia hyväntekeväisyystempauksia peleihin liittyen niin laittakaa toki kommenttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti