20.12.2010

Luukku 20

Joulu se tulla jolkottelee ja pelimyyntiä koetetaan kasvattaa. Joulun alla tulee paljon erilaisia pelitarjouksia erityisesti digitaalisiin pelikauppoihin. Tässäpä joululomien kunniaksi muutama. Itse en paljoa ehdi lomailemaan niin jää pelitkin ostamatta kun en niitä ehdi pelaamaan.


Humble Bundle tarjoaa viisi indiepeliä "Maksa mitä jaksat" -hintaan. Lisäksi maksaessaan saa itse päättää antaako rahaa pelien kehittäjille, Electronic Frontier Foundation vai Child's Play hyväntekeväisyyteen. Myös humble bundlen organisoijille voi antaa roposiaan. Humble Indie Bundle -pakettiin kuuluvat Machinarium, Osmos, Cortex Commando, Revenge of the Titans ja Braid.

Toinen saman tyyppinen tempaus on YAWMA The Giving Game + Music Bundle, josta voi hankkia indie-pelejä ja indie-musiikkia haluamallaan summalla. Tarjolla on kolme erilaista pakettia, joita voi ostaa muutaman päivän ajan. Pelit ovat Max and the Magic Marker (jonka myynti tosin valitettavasti on jo loppunut), Beat Hazard, Multiwinia. Kerätyllä rahalla tuetaan hyväntekeväisyyttä, musiikin tekijöitä ja pelien tekijöitä.

Viimeisenä pelipakettina esittelen teille OddBoxin, jonka pitäisi saapua tänään myyntiin Steamiin. OddBox sisältää kaikki Oddworld-pelisarjan neljä peliä eli Abe’s Oddysee, Abe’s Exoddus, Munch’s Oddysee ja Stranger’s Wrath. V2 -sivuston mukaan paketin julkaisu osuu Steamin joulumyyjäisten ensimmäiselle päivälle, jolloin pakettia saa puoleen hintaan vuorokauden ajan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti