31.10.2011

Oulussa tapahtuu (kerrankin?)

Seuraa häpeilemätön mainos ja kehotus osallistua Creative Gathering Oulu -tapahtumaan. Nettisivujen tekstiä lainatakseni "Creative Gathering Oulu on av- ja pelialan tapahtuma, joka keskittyy brandin hallintaan ja jakamiseen eri kanavissa (elokuvat, pelit, kirjallisuus, tv-sarjat, animaatiot)."

Tapahtuma on kaksipäiväinen (10-11.11) ja luvassa on mahtavia puhujia. Eikä tarvi opiskelijankaan köyhäillä, koska osallistuminen on ilmaista! Kipin kapin tänne ja kuuntelemaan hyviä puhujia, sekä verkostoitumaan. Tapahtuman ilmaisuudesta huolimatta ilmoittautumiset ovat toivottavia. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Toinen tapahtuma, joka kannattaa merkitä kalentereihin jo nyt, on Stagen tulevat syysjamit 18-20.11. Syysjameillahan on tarkoituksena kehittää pienissä tiimeissä valmiita pelejä viikonlopun aikana. Syysjamit järjestetään Kaijonharjun kirjastolla ja nuorisotalolla. Sinne siis, jos pelien kehittäminen kiinnostaa! Epävirallinen doodle-ilmottautuminen löytyy täältä: http://www.doodle.com/g9vcxkvz9wgukttw

Toivon, että ehtisin kehittämään jameilla jonkun mukavan ja yksinkertaisen pelin, jonka voisi vaikka tunkata omaan portfolioon (jollainen pitäisi kyllä rakentaa). Ehkä jotain söpöä, hauskaa, yksinkertaista. Viime kerrasta oppineena voimme muistaa, että sopiva yksinkertaisuus on valttia.

2 kommenttia:

  1. Kannattaa tsekata myös tämä. :)

    http://www.kirjastot.fi/ammattikalenteri/uutisia/ilmoitus.aspx?FP=1&ID=941c892c-91be-4a8e-8206-a376fb97fcd4

    VastaaPoista
  2. Juu, tuokin oli tiedossani, mutta en ole vielä ehtinyt siitä laittaa merkintää. Mutta tuonne toki kannattaa myös suunnata heti lauantaina kunhan on toipunut CGOulusta. Miksi kaikki kiva muuten pakkautuu samalle viikolle ja viikonlopulle?

    VastaaPoista