27.10.2011

Robofonics by Ludocraft

Joulu lähestyy ja niin myös pohjoisen pelijulkaisut. 25.10 julkaistiin oululaisen Ludocraftin Robofonics -peli.  Mistä on siis kyse?  Ainakin nettisivujen mukaan Ludocraft lupaa, että peli yhdistää rytmimusiikin ja puzzlejen ratkaisemisen. Peli kuulostaa mielenkiintoiselta, harmi vain, että en itse ole päässyt sitä vielä testaamaan, koska en omista mitään laitetta, jolla sen voisin käydä omakseni hakemassa AppStoresta tai AndroidMarketista. Pelin kotisivuilta löytyvä Features -lista on pitkä, mutta käytännössä lupaa vain muutamaa asiaa käyttäen erilaisia sanakäänteitä. Tiivistän listan kolmeen sanaan; musiikkia, puzzleja ja robotteja. Graafinen ilme on upea, en omaa kovin hyvää taiteellista silmää, mutta tiedän kyllä mikä omaa silmää miellyttää ja mikä ei. 

Harmittaa kyllä hieman että en ole edes päässyt testaamaan peliä. Ehkä jonkinlainen nettidemo olisi paikallaan, sellainen joka houkuttelisi hankkimaan uuden puhelimen ja tämän pelin siihen...  Totta puhuen tuskin edes yksi todella hyvä peli saisi minut hankkimaan uuden puhelimen. Mutta onneksi niitä hyviä mobiilipelejä alkaa olemaan koko ajan enemmän ja enemmän, eikä vain yhtä. Olen todella harkinnut uuden puhelimen hankkimista pelitarkoituksiin, sillä useat hyvät pelit, joita haluaisin pelata, tai ainakin kokeilla, löytyvät nykyisin mobiilipuolelta.

Valitettavasti en osaa pelistä enempää kertoa, kun en ole sitä päässyt pelaamaan, mutta hei! Robotteja! Robotit on aina siistejä ja antavat ehdottomasti jo ison plussan pelille etukäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti