9.3.2011

Naissankareita

Tie helvettiin on kivetty hyvillä aikomuksilla, vai kuinkas se sananlasku kuuluikaan. Blogi on pyörinyt mielessä, mutta en ole oikein löytänyt aihetta johon tarttua ja josta kirjoitella. Eli jos on jotain aiheita joista haluaa lukea mahdollisia turinoitani, niin laittakaa ehdotuksia tulemaan. Nyt päätin kuitenkin kirjotella noista naissankareista vähäsen kun oli tuo naistenpäiväkin ihan tuossa äsken.

Minun naissankarini. (Tästähän olisi tullut loistava kouluaine). Alkuun sanottakoon, että onhan noita monia muitakin hienoja naishahmoja, mutta ei niitä kaikkia kannata alkaa tässä läpi käymään. Joku kerta voin esitellä myös suosikkimieshahmot.

1.  Lara Croft
Oh, Lara. Ensimmäisiä pelejämme pleikkarille taisi juurikin olla Tomb Raider, osa II. Sitä tuli tahkottua aika pitkään ja katsottua vierestä kun veljet pelaa. Mainio peli. Ikuisuusprojektina on pelata vielä ne kaikki läpi. Ja vaikka Lara onkin hahmona tehty miehiä miellyttäväksi (ainakin ulkoisesti tuntuu olevan pyritty siihen suuntaan viime vuosien aikana), niin on kyseessä kuitenkin naishahmo, jolta löytyy ulkonäön lisäksi myös nokkeluutta, kick-ass -asennetta ja rautaista tahtoa.2. Aeris + Tifa
Molemmista tykkään, mutta eri syystä. Kuka nyt ei voisi olla pitämättä hauskasta, mutta herttaisesta Aeriksesta, joka valloittaa olemuksellaan kaikkien sydämet? Entäs Tifa sitten? Tietää miten asiat tulee hoidetuksi ja omaa mainion asenteen. Vaikka onkin hieman koviksen oloinen, niin silti löytyy se herkkäkin puoli.

3.April ja Zoe
Oikean ihmisen oloinen hahmo. Miellyttävä, hyvätapainen, hauska.

2 kommenttia:

  1. Kas, niinpä onkin. Sen siitä saa kun kiireessä tekee. Noh, laitetaanpa Aprilin kuva, jota alunperin siis tässä hain niin kaveriksi tuohon.

    Muillekin lukijoista tiedoksi, että April on Longest Journey -pelin sankaritar ja Zoe seikkailee taas jatko-osassa nimeltä Dreamfall-

    VastaaPoista