20.1.2011

Global Game Jam!

Aikaisemmin olenkin tässä blogissani esitellyt jo Stagen sekä Oulun pelitutkimuslaitoksen. Marraskuussa taisin mainita jostain pelijamitteluista, joita ei kuitenkaan koskaan tapahtunut. Nyt otetaan vahinko takaisin ja harjoitusjamien puutteesta huolimatta Stage ja GRC ovat yhdessä järjestämässä tammikuun viimeiselle viikonlopulle (28.-30.1) sijoittuvia Game Jameja.

Oulussa järjestettävät Game Jamit ovat osa suurempaa kokonaisuutta eli Global Game Jameja sekä Finnish Game Jameja. Tarkemmin tapahtumasta ja sen ideasta voi käydä lukemassa tuolta linkkien takaa, mutta lyhyesti kerrottakoon, että kyseessä on 48 tuntia kestävä tapahtuma, jonka aikana olisi tarkoitus kehittää peli, joka mieluiten noudattaa annettua teemaa. Pelejä kehitetään pienissä kehitystiimeissä, jotka muodostetaan vasta paikan päällä.

Mukaan Oulun jameihin voi osallistua täällä ja lisätietoa paikallisella tasolla saa täältä. Kaikki vaan reippaasti mukaan, sillä osallistujia kaivataan kovasti. Ai niin! Kaiken tämän lisäksi se on vielä ilmaista! Jee! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti