24.8.2013

Stagen syystuulet

Hopoti hoi. Reilu viikko sitten minut valittiin Oulu Gamedev Club Stage ry:n puheenjohtajaksi. Stagesta olen varmaan muutaman kerran aikaisemminkin maininnut ja kyseinen järjestöhän muun muassa järjestää kaikki (peli)jamitapahtumat täällä Oulun seudulla. Toiminta onkin jameja lukuunottamatta ollut hieman kuollutta, mutta nyt olen päättänyt hieman ravistella taas elämää tuohon jo vähitellen kangistuneeseen järjestöön.

Vaikka tuleva puheenjohtajakauteni tulee käytännössä kestämään noin puolisen vuotta, ehtii siinä ajassa saada aikaan vaikka ja mitä. Toivottavasti ainakin. Innostusta ainakin on tehdä asioita ja ympärillä muitakin aiheesta innostuneita, joten eiköhän tästä jotain tule. Luvassa on tälle syksylle jo jamit, vapaamuotoinen istuskeluiltama, kenties yritysvierailu ja mitäköhän vielä. Toiminta tuo jäseniä ja jäsenet tuo toimintaa, joten katsotaan miten lähtee pyörät taas pyörimään.

Ehkäpä yritän tekohengittää taas tätä blogiakin eloon. Pelaan kyllä edelleen ahkerasti, mutta kokemuksien jakaminen on jäänyt lähinnä puheiden tasolle. Toisaalta kun jotain tekee niin pitäisi se tehdä kunnolla tai ei sitten ollenkaan. Josko tästä vielä elinvoimainen blogi saataisiin.

1 kommentti: