28.1.2012

Terveisiä Global Game Jameista!

Täällähän sitä ollaan ja pelejä kehitellään. Tai no, muut tekee, itsellä tulee lähinnä vain hengailtua ja testattua muiden pelejä sekä toki annettua omia tarkkaavaisia tai vähemmän tarkkaavaisia huomioita niistä. Sain minä kyllä sellaisen innostuksen tässä illan alkutunteina, että tekisin Rolling Ouroboros -pelin. Eli jonkin sellaisen parin tunnin kötöstyksen. Jaa, että miksi? Because I Can!

Global game jam 2012: Ouroboros
Eli tämän vuoden teemana jameilla oli Ouroboros. Tai no...valehtelin hieman, teemana oli tämä kuva, mutta kyseinen symbolihan tunnetaan myös nimellä Ouroboros. Tuntuu, että monet olivat yllättyneitä siitä, että teemana oli kuva, mutta ihan hauskaa vaihtelua niihin sanateemoihin. Tai no, enpäs minä tiedä millaisia ne teemat ovat viime vuotta aikaisemmin olleet. Ouroboros on kyllä tosi hieno symboli ja todella mielenkiintoisia ajatuksia siitä on lähtenyt liikkeelle. Aika paljon aiheet liittyvät käärmeisiin tai ikuiseen kasvuun jne.

Täällä on mukavaa, ihmiset on hyväntuulisia ja pelit valmistuvat hitaasti, mutta varmasti.

Tuntuu, että kun nämä jamit ottaa vähän tälleen rennommin, eikä hiti hatussa työskentele koodin parissa, niin ensi jameilla jaksaa sitten taas aivan erillä tavalla. Pahoitteluni kaikki Pohjolan pitoihin -tulevat pelaajat, jotka tätä sattuvat lukemaan vahingossa. Lupasin tänä viikonloppuna kirjoitella hahmoja, mutta tämä hieman erilainen pelinteko vei minut taas mennessään! No, jos jotain positiivista voin sanoa niin sen, että jamit on kirjastolla niin olen kuitenkin tutustunut jonkin verran mielenkiintoiseen lähdemateriaaliin!

Näihin tunnelmiin! Moro.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti