10.11.2010

Stage

Tuossa syksyllä minut hyväksyttiin Oulun yliopistoon suorittamaan maisterivaiheenopintoja. Töitten ansiosta opiskelut ovat eläneet hiljaiseloa, mutta se ei ole haitannut, sillä soluttautuminen yliopistolle on tuonut minut jonkin hienomman asian ääreen. Taustatiedoiksi täytynee kertoa myös se, että oikeastaan halu opiskella lisää pelialaa sai minut hakemaan edes koko yliopistolle, sillä aikoinaan siellä on joitain kursseja aiheesta ollut. Nykyisin niitä kursseja on aika vähän, mutta siitä päästäänkin tähän hienompaan asiaan johon törmäsin!

Saanko esitellä: Stage, Oulun pelinkehitysklubi.
Klubin tarkoituksena on koota yhteen pelinkehityksestä kiinnostuneet opiskelijat ja harrastajat. Klubi on perustettu parisen kuukautta sitten ja toiminta on vielä vähän käynnistelyvaiheessa, mutta onneksi vaikuttaa siltä, että mukaan lähtenyt porukka on innostunutta ja aktiivista. GameJameja ollaan nyt ainakin järkkäämässä ja pikkulinnut kertoivat, että peliklubi esittäytyy myös 24.11 yliopiston tiloissa pidettävillä pelimessuilla. Kannattaa siis laittaa tuo 24.11 kalenteriin ylös ja suunnata silloin tutustumaan Oulun pelialan yrityksiin sekä muuhun toimintaan.

Itse en valitettavasti ole ehtinyt vielä osallistumaan noihin Stagen juttuihin, mutta koetan järjestää itselleni aikaa tuolle projektille sitten vuoden vaihteen jälkeen. Tai josko vaikka pääsisi osallistumaan ensimmäisiin harjoitusjameihin joulukuussa. Osallistumista rajoittaa sekin, että suurin osa tapahtumista ja tapaamisista on tuolla yliopiston suunnilla ja itselläni on sinne kohtuullisen pitkä matka, pitää varmaan hankkia bussikortti.

2 kommenttia:

 1. Hei, täällähän puhutaan tutusta asiasta :)

  Joulukuun jamit jäivät tilapuutteen vuoksi järjestämättä, mutta nyt tammikuun viimeisenä viikonloppuna on Stagen kautta mahdollista osallistua Global Game Jameihin. Lisätietoa löytyy osoitteesta: http://www.gamedevcenter.org/ggj11

  Ilmoittauduhan ihmeessä mukaan.

  Niin ja vaikkei noihin tapahtumiin pääsisi mukaan osallistumaan, niin Stagehan toimii myös netissä... foorumeilla ja ircissä voi käydä keskustelua peleistä ja pelien tekemisestä sekä ainahan voi kysellä porukoilta kiinnostaisiko heistä joku lähteä tekemään peliprojekteja.

  VastaaPoista
 2. ! Joku lukee ja kommentoi blogiani, olen hämmästynyt! Vallan mukavaa on se.

  Joo, uudet jamit on tiedossa, pitäisi varmaan tehdäkin uusi postaus niihin liittyen.

  Itelläkin olisi tarkoitus ilmottautua mukaan kuhan saan omat aikataulut sovitettua ja rukattua sopiviksi.

  VastaaPoista