26.1.2014

GGJ14 & FGJ14

Vuoden 2014 globaaleja pelijameja on jäljellä hieman vajaat 16 tuntia. Pelejä tehdään kiivaalla tahdilla ja valmistakin toivottavasti syntyy, viimeistään huomisen päivän aikana. Tai siis tämän päivän. Pelien lataaminen pitäisi aloittaa sunnuntaina kello 15 alkaen.

Oulun saitilla osallistujia on ollut mukavasti. Perjantaina jamittelijoita oli yli 30, mutta viikonlopun aikana katoa on jonkin verran tullut ja luku laskenut ehkä hieman alle kolmeenkymmeneen.

Nämä jamit ovat olleet ruokaisammat kuin koskaan aikaisemmin. Tarjolla jamittelijoille on ollut perinteisen kahvin ja teen lisäksi pizzaa (tilattiin 30 kappaletta) sekä hieman yllättäen leivottua omena-toffeepiirakkaa (jota olisi muutama palanen keittiössä jäljellä....hmm.)

Jamien teemana on:

"We don't see things as they are, we see them as we are." (Anaïs Nin)

Monien mielestä teema on ollut jopa hieman haastavakin, mutta erilaisia peli-ideoita syntyi silti hyvin perjantain aikana ja varmaankin kaikki Oulun saitilla tehtävät pelit poikkeavat huomattavasti toisistaan. 

Muita uusia juttuja täällä saitilla on ollut oma kuvaustiimi, joka on ottanut videokuvaa sekä valokuvia jamien ajan. Odotan innolla minkälaisen kokonaisuuden he saavat koostettua täältä kuvatusta materiaalista. 

Ai niin, ja syntyipä meillä ensimmäinen taidepelikin mtä on koskaan Oulun jameissa tehty. Kaikkea sitä! Taidetta ja omenapiirakkaa! 

Nukkuakin kai pitäisi jossain vaiheessa, että jaksaa vielä huomisen. Ensin pitäisi vain arpoa nukkuuko jamisaitilla vai kotona. Entten tentten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti