22.7.2011

Kesätauko

Vaikka aikaa on ollut enemmän kuin koskaan aikaisemmin, niin blogia olen päivitellyt vähemmän kuin koskaan aikaisemmin. Johtopäätös: ? Ehkä se on se, että mitä enemmän on aikaa sitä vähemmän tulee tehtyä juttuja. Ainakin itsellä näin, sitten taas kun on hirviä kiire niin tullee päälle tekemisen meininki, jolloin yhden blogitekstin kirjoittaminen silloin tällöin ei tunnu niin isolta jutulta.

Mitäs uutisia meillä olisi tällä kertaa? Vaikkapa tämmöisiä.

http://dome.fi/pelit/uutiset/suomalainen-year-of-eden-peli-julkaistaan-facebookissa

Hyvä Belletiimi! Kuka ei pitäisi avaruudesta ja seikkailusta samassa lauseessa?

Viime viikolla laitoin tämän linkin yhdelle toiselle kanavalle, jossa ensimmäiset kommentit oli, että "Nojoo, joku facebook-peli, ei kiinnosta" ja "Nojoo, miksi se on väkivallaton?" Aion kirjoittaa oman postauksen aiheesta hc-pelaajien facebook-pelaamisen ja -pelien aliarviointi ehkä jo seuraavaksi, eli ei puututa siihen tällä kertaa. Väkivallattomuus on minusta hieno asia ja minusta se voi toimia tämmöisessä pelissä oikein hyvin. Eipä ne Zyngankaan menestyspelit väkivallalla herkuttele.

Toivon tosissaan, että tämä peli saadaan oikeasti vielä valmiiksi tänä syksynä niin kuin uutisessa lupaillaan.Ohjelmistoalalla aikataulut ja deadlinet kuitenkin venyvät ja paukkuvat useammin kuin eivät, joten toivotan onnea projektille, mutta en pidätä hengitystäni.

Ja nyt kun projekti on saatettu päivänvaloon, niin toivottavasti Bellegames muistaa uutisoida myös edistyksestään. Niin pidetään mielenkiintoa yllä. Vaikkapa hieman konseptitaidetta näkyville ja pelitiimin kuulumisia olisi myös mukava välillä kuulla. Tätä vinkkiä voisi kyllä muutkin oululaiset pelinkehittäjät noudattaa niin, että tieto siitä mitä siellä luolissa puuhaillaan saavuttaisi myös kiinnostuneet paikalliset indiekehittäjät ja muut alan harrastajat.

P.s. Vähän lisää pyyhkeitä Bellegamesille. Jos julkaistaan tällainen hieno uutinen niin olisi toivottavaa, että nettisivut antaisivat hieman lisätietoa heille, joita asia ja firma pelin ympärillä voisi kiinnostaa hiukan enemmänkin. Googlettamalla Bellegamesin päätyy firman etusivulle, josta ei löydä yhtään mitään infoa. Onneksi kuitenkin huomasin, että uutisessa ollut linkki neuvoi menemään osoitteeseen bellegames.net/yearofeden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti